Klanten geven ons een 9/10!

Cardin

Cardin is een Italiaans bedrijf, opgericht in 1974. Ze zijn begonnen in de poortautomatisering en zijn zich sinds dien daar ook in gaan verdiepen. Vandaag de dag zijn ze een grote speler op het gebied van poortautomatisering.

Ook in Nederland en België is Cardin een veelvuldig toegepast merk. De handzenders en bijbehorende ontvangers zijn veel terug te zien in appartementencomplexen en parkeergarage's.

Ook bij Originele-handzender leveren we afstandsbedieningen van Cardin. Ons assortiment varieert van wandzenders tot handzenders. Let vooral even op de frequentie. De Cardin S449 QZ2 is qua uiterlijk bijvoorbeeld bijna hetzelfde als de Cardin S486 QZ/2, alleen zijn de kleuren net omgedraaid en is de frequentie anders. Met name de frequentie bepaalt bij Cardin of de zender zal functioneren op uw poort of niet.

Ook heeft Cardin de eigenaardigheid dat ze meerdere artikelbenakingen toekennen aan één product. Zo wordt de Cardin S449 QZ/2 ook wel omschreven als de Cardin TXQ449200. Evenzo wordt de Cardin S486 QZ/2 ook wel aangeduid als Cardin TXQ486200. Hetzelfde geldt voor de variant met 4 knopjes (QZ/4 of 400). Met deze benamingen wordt echter gewoon dezelfde zender bedoeld.

Twijfelt u over welke zender u nodig heeft? Laat het ons vooral even weten, we helpen u graag verder. 
Keuzehulp

Prijs range

Frequentie

Aantal knoppen (kanalen)

Kleur zender

Kleur knoppen

Incl. batterij

Type codering

Programmering

GRATIS bij u thuisbezorgd!

Alleen online, dus zeer scherpe prijzen